Sports & Health Club The Challenge

TIJDENS UW VERBLIJF KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN HET SPORTCENTRUM OP CURAÇAO

Sports & Health Club The Challenge is het grootste en een van de modernste sportcentra op Curaçao. Iedereen is dus welkom bij ons! In ons sportcentrum maak je gebruik van diverse fitness en krachtsportfaciliteiten, volg je groepslessen of ga je aan het werk met een vakkundige Personal Trainer. Sports & Health Club The Challenge geeft je plezier tijdens het sporten en bewegen!

WAAROM KIES JE OP CURAÇAO VOOR ONS SPORTCENTRUM?

Sports & Health Club The Challenge is een sportcentrum met een grote variatie aan sportfaciliteiten en (groeps)trainingen. Behalve een scala aan fitnessapparatuur en materialen voor krachttraining, beschikt onze sportclub over een infrarood- en saunacabine. Al deze faciliteiten helpen je bij het in vorm krijgen en houden van een gezond en sterk lichaam.

De groepstrainingen die wij geven bij Sports & Health Club The Challenge zijn leuke en uitdagende toevoegingen aan je fitness workout. Dit zijn groepslessen zoals o.a. BodyPump®, Spinning®, BodyShape en Perfect Pilates®.  Wij bieden ook Personal Training aan, waarbij je wordt begeleid door één van onze professionele trainers.

MEDICAL & HEALTH IN ONS SPORTCENTRUM

Een mooie toevoeging is de afdeling Medical & Health in ons sportcentrum. Mocht je een sportblessure willen verhelpen of voorkomen, of andere (medische) klachten hebben, dan kan je terecht bij één van de professionals, elk op hun eigen vakgebied. Op deze manier sport je zonder zorgen!